Erikoisnäyttel 9.6.12 Porvoo

Erikoisnäyttely kutsuu vuodesta toiseen, ellei jotain todella todella esteellistä ilmene juuri samalle päivälle. Tänä vuonna porukkaa pääsi mukaan hyvin! Tuontiurostemme "Staffanin" )Argenta's Falstaff Fakir) ja "Reinon"(AdiS Welcome Aboard) lisäksi kehään marssi 6 Doctorś Order kasvattia, joten kasvattajaluokkakin saatiin ilmoitettua. Sääennuste lupasi alkuviikosta kaatosadetta aamusta iltaan, lopulta vain sadetta iltapäivälle, mutta niin vain oli onni matkassa, ettei kastuttu ollenkaan ! Koirille ihanteellinen pilvinen viileähkö keli.

Tässä näette 12-vuotiaan "Masin" alias D.O.Fearless Fellow'n. Viimeksi se on käynyt näyttelyssä vuonna miekka ja kirves. Nyt Rantalan Mari ilmoitti junnuikäisen kääpiösnautserinsa erkkariin ja Masi pääsi ns siivellä matkaan. Tässä kuva trimmin jälkeen näyttelyä edeltävältä viikolta...herra on vähän vielä paitasillaan :) mutta muuten, katsokaa sen anatomiaa ja kuntoa !! Niistä tuli kyllä arvosteluunkin kehut!

Saksalaistuomari aloitti pentukisan jälkeen junnu-uroksista. Tässä kaikki kilpailijat. etummaisina "Reino" ja Vilma. "Reino" sai hienon arvostelun, mutta väisteli taas turhan paljon tuomaria, ja tuloksena EH4. Vilmaa tietenkin harmitti, mutta kun Reino on muuten aivan ihana ja ongelmaton koira, niin kyllä tuo sen "rimakauhu" paranee, trust me.

Vihdoin sitten valiourokset, 12 kpl kehään. Niistä tässä 4 etummaista, "Staffan" toisena.

"Staffan" liikkeessä.. katsellen samalla kehän reunalla kisakumppaneitaan...

Valiouroksista 4 kpl sai sa:n ja laitettiin tähän järjestykseen. Upeasti "Masa" D.O.Mad Max toisena, "Staffan" nelospallilla. (Vai onko se enää pallilla vai pallin vieressä ;) ?)

Vetsku-uroksissa kisailivat "Masi" (D.O.Fearless Fellow) ja "Hugo" (D.O.His Majesty). Masi sai nakuilun takia "vain" erin (josta olemme oikein tyytyväisiä), Hugolle eri3 sa:lla.

Valionarttujen vuoro olla katselmuksessa.

Valionarttujen kilpailuluokassa Mollilla tuli vaihteeksi "tää oli sit mun mielestä jo tässä"-fiilis... kuten kuvasta näkyy...Emä "Jade" siinä vasemmalla puolella puolestaan edustaa upeasti snautserikauneutta. Ihan oikeasti, miten tuota narttua ei sijoitettu PN-kisassa... kysyn vaan (kasvattajan sivuhuomautus).(Kun se vielä liikkuukin kuin ajatus).

Tässä valionarttujen lopullinen järjestys, ykkönen Mihan Värisuora oli myös Kaunein Narttu ko.päivänä, valionartuissa kakkonen "Jade"(D.O.Joyń Jubilation) ja kolmonen "Molli"(D.O.Molly Malone).

Päivän hohdokkain hetki oli kyllä tulossa. Tässä tuomarin arvioinnissa Doctor's Order kasvattajaluokka, jossa vasemmalla veteraaniuros "Hugo" (CIB D.O.His Majesty), sitten "Jade" (CIB D.O.Joyń Jubilation), sitten "Molli" (Ch D.O.Molly Malone) ja "Masa" (Ch Estw-11 D.O.Mad Max).Aivan kananlihat aiheuttavan ihana arvostelu , joka kantoikin pitkälle. Kehässä kilpailu 5 p&s snautserikasvattajaluokka, ja me veimme voiton ! What a feeling! Ja BIS-kehässä vielä sijoitus, neljänsiksi. SUPERIA! Jäi siis todella hyvä maku suuhun : kaikille koirilla hienot arvostelut, hyvät sijoitukset kärkipäässä ja parasta tietenkin kasvattajana saada moinen tunnustus!