Afunique Qaanaaq synt/born 15.12.07

"Nana" / Koira-Net

FIN MVA / FIN CH 3xva-cacib(res-cacib)

Nana n 2½ v/2½ years

Kääpiösnautserihammasta alkoi tässä joku aika sitten jomottamaan... ja alkajaisiksi otin yhteyttä Marianne Holmiin, kennel Afunique. Halusin perusterveen ehdottoman hyväluonteisen siitosnartun alun, en vain yksittäistä näyttelytähdenlentoa. Niinpä "Nana" astui kuvioihin. V.2010 & 2012 &2014 sillä oli oikein mukavat pentueet! Nyt Nana on steriloitu ja ehkä tyttäret saavat jatkaa sukua ?

Nanassa kaikista parasta on se valloittava , avoin ja iloinen LUONNE. Mukavampaa koiraa ei yksinkertaisesti voi olla. Se on varsinainen ilopilleri, ja aina positiivisesti mukana kaikessa. Myös sen pennut ovat perineet saman ihastuttavan temperamentin.

 

A childhood dream came true as we got this sound female with the best possible temperament from kennel Afunique to be the ground of our miniature schnauzer breeding, too. She has had two really nice litters 2011 & 2012 &2014 and her puppies have inhertied her great character and attitude.

 

Doctor´s Order Nagata alias "Jilly" synt/born 18.3.2012

"Jilly" / Koira-Net

FIN MVA / FIN CH

Jilly 1 v.

"Jilly" on sijoitusnarttu, joka asuu Vaasan pohjoispuolella parinkymmenen kilometrin päässä Ankki Beijarin luona, toisen kääpiösnautserineitosen kaverina. Vain 5 näyttelyä ja neidistä leivottiin valio. Ankki kilpailee Jillyn kanssa aktiivisesti agilitysaralla. Pennut on Jillylle suunnitteilla jossain vaiheessa,kenties 2015- tällaista sukua kannattaa jatkaa.

"Jilly" is a brrod bitch living close to Vaasa keeping company to another miniature schnauzer and Ms Ankki Beijar. On only 5 shows and she got her Fi Ch title. Ankki competes in agility with Jilly with very good success. Jilly is such a female with her supernice temperament, harsh coat wiht pure colour and a great mover so that we are planning a litter for her sometime in the future.