Vuoden 2013 näyttelyt ja muut kilpailut

Shows and other competitions 2013

Vuoden Voittaja / Finnish Winner 15.12. tuomari/judge Olavi Tuovinen, Suomi/Finland (56 entries)

snautseri Argenta´s Falstaff Fakir VAL ERI3 CK (EX3 CK)

snautseri D.O.His Majesty VET ERI1 CK PU2 VSP-vet (VET EX1 CQ BM2 BOSvet Finnish Veteran Winner -13!)

snautseri Doctor´s Order Molly Malone VAL ERI1 CK PN2 VACA (EX1 CK BB2 VACA)

snautseri Doctor´s Order Party Girl JUN EH(VG)

No olipa jännittävä kisa !!! Jos jaettaisiin reserve-winner tai runner-up -titteleitä niin sekä Hugo että Molli olisivat sellaiset saaneet, ja minkä kilpailun päätteeksi! HUH HUH. Mieliin jää ainakin mielettömän kovatasoinen 13:sta valionartun kilpailu. Lukuisten kierrosten ja seisotusten jälkeen Meidän Molli voittoon ! MIKÄ fiilis! Ja huippunarttujen joukosta kakkossija oli toki aivan huima. Silti se sillä hetkellä tuntui jotenkin epikseltä, niiiiin huiseja narttuja oli jo päihitetty. Mutta kaikki kunnia tuomarin valinnalle : tuomarilla oli linjansa ja ei me huonolle nyt hävitty :)

Hugo 11 vee teki samaten tuomarin viimeisestä valinnasta selvästi hankalan. Monta monituista kierrosta vastaan venäläisurosta, joka lopulta jollain hurmasi tuomaria 1 mm :n verran enemmän ?

Narttukehän huimasta tasosta kertonee myös, että PN3 voitti Rop-veteraanitittelin Hugelin "jäädessä" vsp:ksi. Että sellainen taso tällä kertaa Suomen voittajassa ... !!!

Ensi vuonna laajalla rintamalla kaikki messiin ! Täytetään messukeskus ja viedään kaikki ! ;)


Pohjoismaitten voittaja / Nordic Winner 14.12. tuomari/judge Hilkka Salohalla, Suomi/Finland (56 entries)

snautseri Argenta´s Falstaff Fakir VAL ERI1 CK PU3 (BM3)

snautseri Doctor´s Order Molly Malone VAL ERI3 CK (EX3 CK)

snautseri Doctor´s Order Party Girl JUN ERI4 (EX4)

"Hugo" huilaili kotona, mutta Vaasan seurue kisasi. Tällä kertaa eniten tuomaria miellytti venäläisuros ja huolimatta superhyvästä kritiikistä Molli ei edes sijoittunut PN-kehässä. No toki, siellä oli paljon kovatasoisia koiria. Sissy hienosti 13:sta junnusta neloseksi. Esitys paranee... yhteispeli Kirsi - Sissy - akselilla alkaa löytyä....


Helsinki Winner 13.12. tuomari Hans-Erhard Gruttner, Saksa/Germany (51 entries)

snautseri Argenta´s Falstaff Fakir VAL ERI3 CK PU4 (BM4)

snautseri D.O.His Majesty VET ERI1 CK PU2 ROP-vet (VET EX1 CQ BM2 BOBvet Helsinki Veteran Winner -13!)

snautseri Doctor´s Order Molly Malone VAL ERI1 CK PN1 CACIB ROP Helsinki Winner -13! (EX1 BB1 CACIB BOB Helsinki Winner-13!)

snautseri Doctor´s Order Party Girl JUN EH (VG)

Mollilla ja Hugolla ns putki päällä. Kisat vaan kovenivat edellisviikonlopusta (ainakin osallistujamäärän ja kansallisuuskirjon osalta) mutta mitäpä tapahtui. Molli ROP !! Ja poijjaat upeasti Pu2 ja Pu4. WAUUUUUDEEEEEE! Sissyn esitti junnuhanldertyttö toisessa kehässä samaan aikaan, kukaan meistä ei ehtinyt sitä todistamaan. Mutta hyvää kokemusta vauvelille !


Ruotsin Voittaja / Swedish Winner Tukholma/Stockholm, Ruotsi/Sweden kv/int. 8.12.13. tuomari/judge: snautserit/schnauzers Marianne Holm Suomi/Finland, kääpiösnautserit/miniature schnauzers: Petter Steen, Norja /Norway

snautseri Argenta´s Falstaff Fakir VAL ERI1 CK PU2 CACIB (BM2 CACIB)

snautseri D.O.His Majesty VET ERI1 CK PU1 ROP ROP-vet Ruotsin voittaja -13! (VET EX1 CQ BM1 BOB BOBvet Swedish winner -13!)

snautseri Doctor´s Order Molly Malone VAL ERI1 CK PN1 CACIB VSP Ruotsin voittaja -13! (EX1 BB1 CACIB BOS Swedish Winner-13!)

Kuva kertoo kasvattajan ylpeyden ja onnen tunteen ! Meillä EI olisi snautserikehässä voinut olla parempi päivä ja arvostelut olivat mukavaa luettavaa. Tästä saa lisää potkua jatkoon! Toivon mukaan tuolla Mollin mahassa asuvat jo 2-3 pv "vanhat" kasvattien alut ? :)

kääpiösnautseri Doctor´s Order Oops NUO ERI2 (EX2)

"Pitzu" oli liikkunut miten sattuu ja jalat olivat kuulemma makaronia :) Tiinalle hyvää harjoitusta, mitä ulkomaille tarvitaan, millainen laukku kannattaa olla mukana jne. Toisaalta trimmaus ja viimeistely näytti olevan hallussa (Kirsin pyöritellessä silmiään ja keskittyessä viimeistelemään omaa kuontaloaan hotellissa... :) ).


Agi-kisa Joensuu 6.12.13

Suomen liput itsenäisyyspäivän kunniaksi salossa : ja myös juhlistamassa upeaa harvinaista suurenmoista saavutusta : saammeko esitellä Fi AVA D.O. Lily Langtry ! Omistajaohjaaja Stiina Ylänen on tehnyt snautserihistoriaa !!!

Fi AVA BH TK1 TK2 TK3 Doctor´s Order Lily Langtry


Jyväskylä kv/int. 16.11. tuomari/judge: snautserit/schnauzers Elina Haapaniemi Suomi/Finland, kääpiösnautserit/miniature schnauzers: Veli-Pekka Kumpumäki Suomi/Finland

Paljon D.O.koiria tuontiuroksillamme vahvistettuna kisasi jälleen kerran Keski-Suomessa.Perjantai-iltana Vuokko piti osallistujille (D.O.tiimi vahvistettuna Fearless Fellow-naisilla pohjoisesta) korkean paikan leiriä. "Muutama" snautseri ja Jilly-käppänä pitivät huolen, että vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti : pissaa, kakkaa, palavia kaatuneita kynttilöitä, viinilasien lennätystä ja yleistä sekoilua ;) Oli siis taas kerran hauskaa!

"Staffanilla" (A.Falstaff Fakir) on nyt hyvä "syysputki" päällä eli jälleen urosten ykköseksi runsaassa ja kovatasoisessa seurassa ! "Itsevarma uros, joka on hyvin rakentunut".

"Staffan" kätellään urosten ykköseksi.(Huom. handler pyyhkii lihapullan rasvat ensin itseensä :) ).

Reinon oli tyytyminen pelkkään eri:in, ei ollut ihan tuomarin "tyylinen". Perttu hienosti valiourosten kolmoseksi sa:lla ja Hugo äimistytti tuomarin superkunnollaan: 11 v ja PU3 ja ROP-vet! Ja lopulta.... BIS3 veteraani!!!!!!!Kiitos Järvenpään huoltotiimille, herra on viimeisen päälle laitettu! (Myös Juha :) )

"Hugo" The Great.

Tuomarimuutoksen vuoksi snautserit oli siirretty Haapaniemen Elinalle muitten rotujen lopuksi, ja niitä oli todella paljon, niin päivähän venyi... iltaan asti. Junnu-Sissy esiintyi silti paremmin kuin Seinäjoella, Kirsi H esitti sen oikein mallikkaasti. Mutta tokihan se näkyi, että paras vire oli jo illansuussa ohi. Anatomisesti ei muuta huomautettavaa kuin iso nahka, johon neidin pitää kasvaa! (Isällään oli sama pari numeroa liian iso nahka nuorena). Eri2 ei ollut huono! Tuomari kun jakeli kaiken värisiä nauhoja snautsereille...

Valionartuissa siskot Maire ja Molli edustivat tyylikkäästti -tai no sanotaan, että Maire tyylikkäämminkin eli timmimmässä kuosissa. Ylimääräisistä kiloista huolimatta Molli kunniakkaalle pn3-sijalle hienojen narttujen rivistöön. Mutta toki tästä täytyy Mollin vähän tiivistyä, isot kisat vielä joulukuussa tulossa !

Kasvattajaluokkaan tulivat konkarit Hugo, Perttu, Molli ja Maire. Eipä hävettänyt ollenkaan tuota sakkia asettaa arvioitavaksi. "Onnea ja intoa jatkoon" toivotti tuomari !

Käppänäkehässä autteli Saana Telkkälä Jillyn esittämisessä, koska kuinkas muutenkaan kuin että ne arvosteltiin (taas) samaan aikaan. Jilly sai nyt tyytyä "sileään" eri:n, ainut miinus arvostelussa oli pitkä runko. Okei, se tältä kertaa! Jilly oli mitä helpoin matkakumppani Staffanin ja Mollin kanssa.

snautseri Amor Di Schnauzer Welcome Aboard VAL ERI (EX)

snautseri D.O.Kevin Keegan VAL ERI3 SA (EX3 CQ)

snautseri Argenta´s Falstaff Fakir VAL ERI1 PU1 VSP CACIB (BM1 CACIB BOS)

snautseri D.O.His Majesty VET ERI1 SA PU3 ROPvet BIS3 Vet ! (VET EX1 CQ BM3 BOBvet BIS3 vet!)

snautseri D.O.Party Girl JUN ERI2 (EX2)

snautseri Doctor´s Order Molly Malone VAL ERI3 PN3 (EX3 BB3)

snautseri Doctor´s Order Milk´n Honey VAL ERI (EX)

kennel Doctor´s Order ROPkasv, kp (BOB breeder)

kääpiösnautseri Doctor´s Order Nagata AVO ERI1 PN1 SERT CACIB VSP FI MVA (BB1 BOS CAC CACIB FI CH) !


Seinäjoki kv/int. 20.10.13 tuomari/judge: snautserit/schnauzers Paavo Mattila, Suomi/Finland, kääpiösnautserit/miniature schnauzers: Petter Steen, Norja/Norway

Paljon D.O.koiria tuontiuroksillamme vahvistettuna valloiti Seinäjoen snautserikehän "parhaat paikat" ja käppänäkehässäkin valionartut "Jilly" ja "Nana" pääsivät kisaamaan.

Junnuluokissa tekivät ensiesiintymisensä 10-kuiset siskot Vippe ja Sissy - jälkimmäinen ei siis to-del-la-kaan liikkunut kehässä eteenpäin. Eikä mikään huvittanut. No, tiedämme, missä mätti. Molempien arvostelut olivat muuten tosi hyvät!

Aikuisten sarjassa Staffan oli tällä kertaa urosten ykkönen ja 11-v Hugo se vaan jaksaa, PU2 ja Rop-vetsku! Masa, Pera, Reino kaikki sa:n koiria myös.

Nartuissa kaksoisvoitto siskoille Manta ja Molli ja nytpä oli Manta ROPPI! Hyvin on kuntoutunut 5-6 kk synnytyksestä !!!

Kasvattajaluokasta meillä esiintyivät Manta, Hugo, Molli ja Masa. Ilo oli lukea sen arvostelu. Kaunis kiitos kasvattien omistajille, huippukunnossa olevia koiria.

Käppänäkehässä tuomarin mielestä Jillyllä oli väärä purenta, mutta emänsä Nana sen sijaan sai makean PN2-sijan. Kiitos Minnamarialle sen esittämisestä!

D.O.Play Boy "Vippe" & Heidi

snautseri D.O.Play Boy JUN EH1 (JUN VG1)

snautseri Amor Di Schnauzer Welcome Aboard VAL ERI3 SA (CH EX3 CK)

snautseri Doctor´s Order Mad Max VAL ERI2 SA PU4 (CH EX2 CK BM4)

snautseri Doctor´s Order Kevin Keegan VAL ERI SA (CH EX CK)

snautseri Argenta´s Falstaff Fakir VAL ERI1 PU1 CACIB VSP (EX1 CK BM1 CACIB BOS)

snautseri Doctor´s Order His Majesty VET ERI1 SA ROP-VET (VET EX1 BM2 BOB-vet)

D.O.Party Girl "Sissy" & Vilma

snautseri D.O.Party Girl JUN EH4 /JUN VG4)

D.O.Molly Malone "Molli"

snautseri D.O.Molly Malone VAL ERI2 SA PN2 VA-CACIB (EX2 CK BB2 RES-CACIB)

D.O.Modesty Blaise "Manta" ja Marjo

snautseri D.O.Modesty Blaise VAL ERI1 SA PN1 CACIB ROP(EX1 CK BB1 CACIB BOB!)

kääpiösnautseri Doctor´s Order Nagata VAL T (CH G)

Afunique Qaanaaq "Nana"

kääpiösnautseri Afunique Qaanaaq VAL ERI2 PN2 VA-CACIB (BB2 RES-CACIB)

Argenta´s Falstaff Fakir "Staffan" ja "Molli"

ROP-kasvattajaluokka

Agi-kisa Lappeenranta 20.10.13

kääpiösnautseri Doctor´s Order Nomina ja ohjaajaomistaja Stiina Ylänen kisasivat ja nollavoitto! Stiina kisaa siis jo pienemmällä versiollakin ;) , varokaa !


Toko-kisa 28.9.13

snautseri Doctor´s Order Lily Langtry ja ohjaajaomistaja Stiina Ylänen kisasivat Voittajaluokassa voittajan elkein: 1-tulos, luokkavoitto ja seuranmestaruus :) ! Työtä, työtä, ja työtä on taustalla paljon : kumarrus ja onnittelut !


Ojanko, toko-kisa 25.8.13

snautseri Doctor´s Order Melody Maker alias Rassi ALO 167 p, I tulos. Omistajaohjaaja Elina kisasi samana päivänä agilitykisoissa ja tokokisoissa : melkoisen iso haaste, mutta onnittelemme ekasta virallisesta tokokisasta ja heti ykköstuloksesta, vaikka hampaan koloon olikin jäänyt moni asia vaivaamaan :) ?


Imatra, toko-kisa 18.8.13

Lili ei oo pikkasen hyvä vain agilityssä vaan 2 vuoden kisatauon jälkeen näyttävä esiintyminen toko-kisassa ! Piirinmestaruushopeajoukkueessa myös!

snautseri Doctor´s Order Lily Langtry VOI 1, luokkavoitto, osallistumisoikeus EVL:aan !


Tallinna kv/int shows 17&18.8.13 tuomari/judge: snautserit/schnauzers 17.8. Ricardo Torres, Brasilia/Brazil, su 18.8. Borge Espeland, Norja/Norway

Amor Di Schnauzer Welcomeaboard & Argenta´s Falstaff Fakir

snautseri Amor Di Schnauzer Welcome Aboard la/sat: ROP & CACIB & SERT & Ee Ch (BM1 BOB CAC CACIB EE CH, sunday: ERI1 (EX1))

snautseri Argenta´s Falstaff Fakir la/sat: VAL ERI2 PU3 (BM3), su/sunday: ROP (sunday BOB CACIB EE CH)

Vuokko ja Vilma Reinon kera sekä Kirsi Staffanin kanssa ja etävahvistus Oulun seudulta Tean ja Eijan ja 4 snakunsa muodossa lähtivät valloittamaan Tallinnan perjantaista ryhmänäyttelyä ja viikonlopun kahta inttinäyttelyä. Perjantain kisan osalta päätämme raporttimme ensimmäiseen kuvaan nimeltä :"Finnish Loosers" eli kisa Venäjä-muu maailma päättyi tappioomme 2-7.

 

Reino ja Oona rop ja vsp

Lauantaina aamu valkeni sateisena ja siellä tihkusateessa paleltiin ja toivottiin parempaa meininkiä. Ja mitäs tapahtui: lauantain Roppina palkittiin "Reino" uudella tittelillään Eestin Muotovalio ja parhaana narttuna "Oona" (Hugon tytär Manetan Pamina). Shamppanja maksoi 6 e näyttelypaikalla ... sitä sitten kilisteltiin iloisella mielellä! Staffankin hyvin pu3, eli eilisestä huima parannus suomimenestykseen!

 

Sunnuntain rop, tuomari ja vsp

Sunnuntaina oli sitten vuorossa aurinkoinen hellepäivä ja norjalaistuomari. Nyt oli Staffanin vuoro räväyttää Roppi ja saada matkatavoitteena ollut Eestin muotovalio-titteli plakkariin. NAT BÄÄD! Viikonloppu oli täynnä sadetta,paistetta,hitusen ärsytystä ja monin verroin enemmän naurun käkätystä ja iloa !! Upee reissu!


Heinola kaikkien rotujen näyttely/all breed show 18.8.13 tuomari/judge: kääpiösnautseri/miniature schnauzers ,Alejandra Galofre, Espanja/Spain

"Ruusa" alias D.O.Napita - nousujohteinen kehitys näyttelyuralla , joka alkoi pari viikkoa sitten :) Huomaa, kun kisa kisalta Ruusan esitys on parantunut! Nythän meinasi alkaa jo serttien ropina :) !? Hieno arvostelu ja katsokaa tuota väriä ja ilmettä ... nam.

kääpiösnautseri D.O.Napita AVO ERI1 PN2 Va-SERT (BB2 RES-CAC)


Nokia ryhmänäyttely/group show 4.8.13 tuomari/judge: snautserit/schnauzers Pirjo Aaltonen Suomi/Finland, kääpiösnautseri/miniature schnauzers & ryhmätuomari2/group2 jugde:Harto Stockmari, Suomi/Finland

snautseri Argenta´s Falstaff Fakir VAL ERI1 PU1 ROP RYP-4 (BOB BOG-4)

kääpiösnautseri Doctor´s Order Oops JUN ERI1 PN1 SERT VSP (BB1 BOS CAC)

kääpiösnautseri Doctor´s Order Napita AVO (Good)

kääpiösnautseri "Pizzu" alias D.O.Oops junnuluokassa VSP & sertti!

kääpiösnautseri "Ruusa" alias D.O.Napita elämänsä ekassa näyttelyssä ja harvoin edes hihnassa kuljetettuna Vilman esittämänä sai nyt tyytyä tiukkaan arviointiin ... lapojen ja hännän asento saisi parantua. No, kuten kuvasta näkyy, oikein sievä ja mitä ihanimman luonteinen daami kokeilee parin viikon kuluttua kauneuskisoja uudelleen. Mutta ne eivät ole Ruusan tai Satun tärkeysjärjestyksessä korkeimmalla,kasvattajana näen tämän koiran avut ja parasta on sen jokapäiväinen suoritus kaverikoirana kotona!

snautseri Argenta´s Falstaff Fakir hienosti Rop ja kovassa ryhmässä sijoitus nelospallille !

Kuuma ihana elokuun päivä Nokialla erinomaisesti järjestetyssä ryhmiksessä. Auto parkkiin ihan lähelle, asiallisia tuomareita kentän täydeltä, hyviä ruokia ja myyjiä. Mukavasti sujui päivä tuttujen partasuufanien seurassa! Vilma tuli paikalle esittämään käppänät : suurkiitos !!! Osin samaan aikaan kasvattaja juoksenteli snautseri Staffanin kanssa keskarikehässä, mutta ehti katsomaan käppänät suurin piirtein kokonaan. Eipä voi menestyksestä paljoa valittaa...


Pori kv/int. 28.7.13 tuomari/judge: snautserit/schnauzers Nikola Smolic, Kroatia/Croatia, kääpiösnautserit/miniature schnauzers:Paul Lawless, Irlanti/Ireland

snautseri D.O.Party Girl ROP-pentu (BOB puppy)

snautseri Amor Di Schnauzer Welcome Aboard AVO ERI1 PU1 SERT CACIB PU1 VSP FI MVA (BM1 BOS CAC CACIB FI CH)

snautseri Doctor´s Order Mad Max VAL ERI1 PU2 VA- CACIB PU2 (BM2 RES-CACIB)

snautseri Argenta´s Falstaff Fakir VAL ERI2 PU3 (BM3)

kääpiösnautseri Doctor´s Order Nagata AVO ERI1 PN1 SERT CACIB VSP FI MVA (BB1 BOS CAC CACIB FI CH) !

snautseri Amor Di Schnauzer Welcomeaboard VSP & uunituore Fi Mva! (BOS & FI Ch!)

snautseri Doctor´s Order Party Girl 7½ kk /months ROP-pentu (BOB puppy)!

kääpiösnautseri Doctor´s Order Nagata VSP & uunituore Fi Mva! (BOS & Fi Ch)!

Lauantaisen Doctor´s Order-kesäpäivän jatkeeksi osa joukosta suunnisti Porin kv näyttelyyn huimana tavoitteenaan kaksi uutta Suomen muotovaliota. Ja mitäs vielä : Porin perinteisessä helteessä toive toteutui, vieläpä niin, että sekä "Reino" (AdiS Welcome Aboard) että "Jilly" (D.O.Nagata) olivat VSP:t ja saivat myös CACIBit !!!

Huonosti ei mennyt kenelläkään meidän tiimistä. Snautsereissa tuli myös ROP-pentu ruusuke Sissylle erinomaisella arvostelulla taas, ja snautseriurosten kolmoisvoitosta vastasivat "Masan" kakkos- ja "Staffanin" kolmossija. Narttupuolella Masan tytär "Elli" nappasi sertin. Kyllä oli ilo ylimmillään !!!


Ylivieska kv/int. 20.7.13 tuomari/judge: snautserit Elena Ruskovaara, Suomi/Finland

snautseri D.O.Mad Max VAL ERI2 SA VA-CACIB PU2 (BM2 RES-CACIB)


Laukaa kr/nat. 7.7.13 tuomari/judge: snautserit Jari Laakso, Suomi/Finland

snautseri D.O.Kevin Keegan ROP (BOB)

snautseri Amor Di Schnauzer Welcome Aboard AVO ERI1 PU4 VA-SERT (BM4 RES-CAC)


Seinäjoki ryhmän./group show 6.7.13 tuomari/judge: snautserit Saija Juutilainen, Suomi/Finland

snautseri D.O.Party Girl ROP-pentu (BOB puppy)

Häggblomien perhe suoriutui urheasti aamuksi näyttelyyn esittämään Sissiä heti 7-kuisena pentuluokassa. Kyllä oli arvostelu iloista luettavaa. Tätä rataa vaan eteenpäin, jes !


Tuusula kr/national 30.6.13 tuomari/judge: Dianna Spavin (UK) snautserit/schnauzers,Paola Watten Italia/Italy kääpiösnautserit/min. schnauzers

Tuusulan upeat rop ja vsp

Tuusulassa säät suosivat! Kiitos siitä !

snautseri Argenta´s Falstaff Fakir VAL ERI1 PU1 ROP (BM1 BOB)

snautseri Amor Di Schnauzer Welcome Aboard AVO ERI1 PU4 VA-SERT (BM4 RES-CAC)

snautseri D.O.His Majesty VET ERI2 SA (VET EX2 CQ)

Vilma ja D.O.Nagata

kääpiösnautseri m&h Doctor´s Oder Nagata AVO EH2 (VG3)

Ns superonnistuminen olisi tarkoittanut 2xvaliojuhlat Tuusulassa. No eipä aleta ahneiksi :) Ei sitten, ei sitten ja silti päivä oli hyvä! Käppänöissä "Jilly" ja Vilma esiintyviöt (jos mahdollista) upeammin kuin eilen, mutta tuomari ei ollut nyt ns Jillyn pauloissa ? Staffan Paffan voitti kuin voittikin rodun taas ja Reiskalle upeasti sija PU4 varasertillä!


Hämeenlinna kr/national 29.6.13 tuomari/judge: Anna Rogowska, Puola / Poland

Staffan aka Argenta´s Falstaff Fakir

snautseri Argenta´s Falstaff Fakir VAL ERI1 PU1 ROP (BM1 BOB)

snautseri Amor Di Schnauzer Welcome Aboard AVO ERI1 PU2 SERT (BM4 CAC)

kääpiösnautseri m&h Doctor´s Oder Nagata AVO ERI1 PN1 SERT (EX1 BM1 BOS CAC)

Hämeenlinnassa (Tuusulassa) , Hämeenlinnassa (TUUSULASSA) kisasi sateisella perunapellolla taas urheita immeisiä. Enis kehässä mustahopeat käppnätä, ja tiukka linja tuomarilla. Vain yksi &h uros ja yksi narttu saivat sa-ruusukkeen - ja kiitos Vilman ja Jillyn hienon yhteispelin ja Jillyn luontaisten "avujen" Jillylle vsp-ja serttiruusuke !

Snautsereissa taso oli kova, vaikka oltiinkin "vain" kansallisessa kisassa. Upeasti upeasti meidän urokset palleilla 1 ja 4 !


Vännes kv/int. 16.6.13 tuomari/judge: Dodo Sandahl, Ruotsi/Sweden

"Perttu" alias D.O.Kevin Keegan (oikealla)

snautseri D.O.Kevin Keegan VAL ERI1 PU1 ROP SE MVA CACIB C.I.B !!! (EX1 BM1 CACIB CAC BOB Se Ch C.I.B !!!)


Agility SM-kisat 16.6.13

Snautseri Doctor´s Order Lily Langtry sijalle 30 maxeissa !!! Kasvattaja onnittelee !


Vaasa agility 11.5.13

Kääpiösnautseri Doctor´s Order Nagata nollavoitto, sert ja luokan vaihto kolmosiin !!!(0-win with agi-CAC for "Jilly", and changing to class 3!)


Tampere kv/int. 5.5.13 tuomari/judge: Giuliano Biasiolo, Italia/Italy

"Reino" alias AdiS Welcome Aboard

snautseri Amor Di Schnauzer Welcome Aboard NUO ERI1 PU1 CACIB SERT C`VSP (EX1 BM1 CACIB CAC BOS)

snautseri Doctor´s Order Kevin Keegan VAL ERI1 PU2 RES-CACIB(EX1 BM2 RES-CACIB)

snautseri Doctor´s Order Mad Max VAL ERI(EX)

Komeimmat urokset Tampereella olivat Jyväskylästä, onnea Vuokolle ja Vilmalle ! Huippukuntoon on taas virittäydytty ja nyt alkaa löytyä Reinon kehäesiintyminen ! AIVAN MAHTAVAA!!!


Seinäjoki agility 28.4.13

kääpiösnautseri Doctor´s Order Nagata 2 nollavoittoa sijoituksin 1 & 2! Kolmannelta radalta harmittava 5 vihepistettä sijoituksella 1. Oli kuulemma mahtavaa menoa "Jillyltä", joka jatkaa kisailuaan lukuisissa kisoissa toukokuussa. Hienoa, että "Jillystä" on kuoriutunut se agilityharrastuskoira, jota Ankki siitä toivoikin ! Ja minä aion pyöräyttää sitä kesän tullen parissa näyttelyssäkin, koska ei ole rumakaan ;) (Double 0-wins for "Jilly", great attitude and speed!)


Lahti kv/int tuomari:Jari Laakso 27.4.13

snautseri Doctor´s Order His Majesty VET ERI2 PU4 (BM4)

"Hugo" pyörähti Lahdessa esittämässä komeuttaan, ja kelpo sijoitus, vaikka voittoa aina tavoitellaankin ;) ?


Lappeenranta agility 21.4.13

snautseri Doctor´s Order Lily Langtry tuplanollat ja menolippu SM-kisoihin ja MM-karsintoihin tänäkin vuonna!!! (double 0 p so Lili will also this year be competing in Finnish Championship finals and World Championship qualifications !). Onnea Stiina !!!!


Kankaanpää rn/group show 20.4.13 , tuomari/judge: Theo Leenen, Belgia/Belgium

snautseri Doctor´s Order Mad Max VAL ERI2 PU3 (BM3)

"Masa" lähti tyttärensä "Ellin" seuraksi "ryhmämatkalle" ;) , Elli olikin ROP-pentu. Onnea !


Vaasa kv/int 14.4.13 , tuomari/judge: Marina Markio

snautseri Doctor´s Order Kevin Keegan VAL ERI3 (EX3)

snautseri Doctor´s Order Mad Max VAL ERI2 PU3 (BM3)

Tänä vuonna Vaasassa "Perttu" ja "Masa" puolustivat kotipaikkaseudun kunniaa, Kirsi arvosteli toisessa kehässä samaan aikaan rottweilereita ja bernejä. Erinomaiset arvostelut, vähän mutta laadukkaita koiria oli ollut esillä.


Tallinna 9.2.13 kv/int, tuomari/judge snautserit/schnauzers: Wilfried Peper, Saksa/Germany

snautseri Doctor´s Order His Majesty VET ERI1 PU2 (BM2)

snautseri Argenta´s Falstaff Fakir VAL ERI2 PU3 VA-CACIB (BM3 RES-CACIB)

snautseri Doctor´s Order Molly Malone VAL ERI! PN! CACIB ROP (BB1 CACIB BOB) -> C.I.B !

Kyllä kannatti ajella talvisäässä ensin poikki Suomen ja lautalla Tallinnaan. Tuomari totesi, että hänellä oli kunnia arvostella "Molli" : Päivän Kaunein Snautseri ja nyt se vaadittu vimppa CACIB Inttivalion arvoon tuli! Hyvin "pojatkin" pärjäsivät, ei siinä mitään :)

C.I.B & Fin & Se & Lt & Ee Ch Doctor´s Order Molly Malone.


Kaunas, Liettua 27-28.1.12 kv/int , tuomari/judge: john Jakobsen, Norja/Norway

snautseri Doctor´s Order Kevin Keegan VAL EH2 (VG2)

snautseri Doctor´s Order Modesty Blaise VAL ERI1 PN1 SERT CACIB LT MVA (BB1 CAC CACIB LT CH)

N.1600 km:n reissun tekivät urheat Vuokko, Vilma, Marjo ja Aino. "Pertu" (Kevin Keegan) oli kuulemma tosi väsynyt kehässä, eikä menestystä herunut. Sen sijaan "Manta" (Modesty Blaise) sai kaiken mahdollisen ! Jee ja onnea!


Turku 20.1.13 kv/int, tuomari/judge snautserit/schnauzers: M.Gil De Biedma

snautseri Doctor´s Order His Majesty VET Eri2(ex2)

snautseri Argenta´s Falstaff Fakir VAL Eri3(ex3)

snautseri Doctor´s Order Molly Malone VAL Eri3(ex3)

Tulin, näin ja hävisin. Ei aina voi voittaa, ei edes joka kerta?


Lahti rn 13.1.13 , tuomari/judge snautserit/schnauzers: Matti Luoso, parikilpailu/Pair class:Karin Bergbom

snautseri Doctor´s Order His Majesty VET ERI1 PU1 VSP ROP-VET BIS2 VET (BM1 BOB vet BIS2 VET)

snautseri Doctor´s Order His Majesty & Manetan Papageno BIS1 pari / BIS1 pair!