FIN MVA Doctor's Order Hell's Angel ("Helmi")

26.8. 2002

lonkat A/A, silmät ok, LTEP +112,steriloitu

Doctor's Order Hell's Angel ("Helmi") Isä: CH Argenta's Yeoman Yankee ("Renny")

Emä: CH Barbra Streisand Great Charisma ("Sade")

3 x SERT 1xVA-SERT (yht. 4 näyttelystä v.2004)

"Helmi"/Koira-Net

Helmi on herttainen narttu, aina iloinen ja ystävällinen tytteli.Helppo koira,joka sopeutuu siihen porukkaan ja paikkaan, missä milloinkin on. Joskus tuntuu, että siinä on blondin vikaa.... mutta eihän snautseri voi olla tyhmä, eihän...? :) Valiotitteli tuli todella helposti, ja Helmi on kesäkuussa 2005 syntyneiden J-pentujemme emä. Helmi asustelee Vaasassa, kasvattimme "Hanneksen" (D.O.Fast Foward), Jennyn, Jocken ja lasten kanssa.

 

 

 

Kennel Argenta

Kennel Amor di Schnauzer

Kennel Argenta, Sweden

Kennel Amor diSchnauzer, Italy

Omistajat: Jenny Derghokasian & Kirsi Kentala

Helmin sukutaulu

 

Jenny & Jocke & "Helmi"

Harjavalta 17.-18.5.03 tuomari Wilfried Pepper, Saksa, Helmi (D.O.Hell's Angel) pentuluokassa: "Feminiininen pentu. Erinomainen pää. Oikeat suhteet vartalossa. Erinomaiset kulmaukset, luusto ja jalat. Oikea rintakehä. Erinomainen turkki. Liikkuu sujuvasti. Erittäin lupaava".

Vaasa 18.4.04 tuomari Åke Cronander,Ruotsista kuvailee Helmiä nuorten luokassa:"Mycket tilltalande,feminin ungtik.Härlig huvud.Mycket fin hals.Välkroppad med goda vinklar.Tillräcklig benstomme.Bra päls.Rör sig mycket väl från sidan".(Erittäin puhutteleva,feminiininen nuori narttu.Ihana pää.Erittäin hieno kaula.Hyvärunkoinen,hyvät kulmaukset.Riittävä luusto.Hyvä karva.Erittäin hyvät sivuliikkeet).

Doctor's Order Hell's Angel ("Helmi")  helmi1002

 

Kennel Doctor's Order

1