Doctor´s Order Ice Kiss

11.8.2004

Doctor´s Order Ice Kiss

Kuva:Noora Haapanen

 

Lonkat/hips C/C, silmät/eyes ok 2v iässä, katarakta 4 v iässä, LTEP +96, character test +96p(passed). 1xCAC. Steriloitu/spayed.

 

 Isä/Sire: CHCantos Jan-Say

 Emä/Dam: CHAdiS Barbra Streisand Great Charisma

Sukutaulu kuvalinkein/Pedigree with photo links

"Kisu"/Koira-Net

"Kisu" asustelee Jaskarin Sinikan ja Jukan partasuulaumassa Isossakyrössä eli n 50 kilsan päässä meistä "Troy"-ja "Ali" -snautseriurosten ja 2 mustahopea käppänänartun lisäksi.

"Kisu" on tuontinarttumme Sateen (Barbra Streisand) Italian astutusmatkan tulosta, uroksena oli aivan upea ja voitokaskin venäläisuros "Zhan" (Cantos Jan Say). Odotetusta yhdistelmästä pentuja syntyi vain 4 , mutta saimme siitä kuitenkin toivottua suvunjatkajaa. Kisulla teetettiin L-pennut. Harmittavasti Kisulta löytyi silmätarkastuksessa 4 v iässä katarakta (harmaakaihi), joten nyttemmin se on steriloitu ja elää huoletonta maalaiskoiran elämää ;)

Koirana "Kisu" on erittäin feminiininen ja positiivinen tapaus. Sen asenne tavatessa on tyyliin :"Eikö teillä ole ollutkin mua hurrrjan ikävä! Olen ihana, olet ihana, jee!" .

Kisu sai kennelimme L-pennut vuonna 2007. Kisu oli upea emä, kuten äitinsä Sadekin.

Kisu ja tuore pentue toukokuussa -07/Kisu and her newborn puppies may -07

Kisu toukokuussa 08/Kisu in May 08

"Kisu" is the dam of our L-litter, born in may -07 . She is a natural born mummy! Kisu has a very positive attitude to everything: don´t you think I´m lovely? So are you!

"Kisu""/Koira-Net