Vuoden 2003 näyttelytuloksia

 

Koira ensin laatuarvostelun ERI = excellent  EH = very good  H = good. Sen jälkeen ERI:n ja EH::n saaneet laitetaan 4 parhaan järjestykseen. Vain erinomaisella palkitut luokkavoittajat pääsevät sertti- ja varaserttikisaan. Näistä valitaan vain yksi paras uros ja paras narttu, joiden välillä kisaillaan ROP ja VSP (VAL = valioluokka, AVO = avoin luokka, JUN= junioriluokka)

kp = honours, sert=CAC, vara-sert=res-CAC, CACIB = CACIB, vara-CACIB = res-CACIB, VSP = BOS, ROP = BOB.

26.1. Turku Top Dog Show (tuomari Paul Stanton, Ruotsi)

D.O.Guts'n Gravity JUN ERI-1, SERT

Mitäs menikään Elmo tekemään... messarissa eka näyttely ja Turun intissä toinen... ja sertit molemmista! Jahuu! "Iloinen,vahva ja kompakti juniori"!

 

Pori 1.2. (tuomari Hans Almgren, Ruotsi)

D.O.Guts'n Gravity JUN ERI-1 vara-sert

D.O.Fred Flintstone AVO ERI-1

Barbra Streisand Great Charisma VAL ERI-1 VSP

Läheltä meni sertit Porissa. Serttiluokassa Elmo ja Retu sekoittivat toistensa esiintymiset ja sertti meni nuorten luokan hillitymmin esiintyneelle urokselle, joka oli lopulta ROPkin. Sadekin verrytteli kisalihaksiaan mukavin tuloksin.

 

Vilna, Liettua 7-8.3

7.3. Liettuan voittaja -03, KV-näyttely (tuomari Istvan Cepai, Unkari)

Amor Di Schnauzer Barbra Streisand Great Charisma VAL ERI-2

Vilna, Liettua 7-8.3

8.3. KV näyttely (tuomari A. Attila)

Amor Di Schnauzer Barbra Streisand Great Charisma VAL ERI-2

Bussireissu 2 päivän inttinäyttelyyn Vilnaan oli mieliinpainuva. Matkanjärjestäjältä puuttui ilmeisesti niin reittisuunnitelma kuin kunnolliset kartatkin ja seikkailimme harharetkillä bussilla pitkin Latvian maaseutua. Rajojen ylitykset sujuivat melko sukkelaan, mutta muuten matka "eteni" siihen tahtiin, että paikallisen taksin ohjaaman bussimme saapui hotelliin aamulla klo 03.30. - herätyksen ollessa klo 06.15. Itse näyttelyhalli oli moderni ja ulkoiset puitteet OK. Sen sijaan siitä, mitä kehissä tapahtui, ei katsojalle valjennut yhtään mitään (mitään nauhoja ei annettu) - ja välistä tuntui, etteivät kehäsihteeritkään oikein tienneet, missä mennään.

Molempina pävinä kehissä kisasivat täsmälleen samat 19 yksilöä. Paikallisten koirien taso ei kokonaisuutena olisi ainakaan Suomen kehissä häikäissyt. Sade jäi molempina päivinä valionartuista toiseksi (voitti sunnuntaina sen jolle lauantaina hävisi). Lauantain rop ja vsp-koirat eivät sunnuntaina pärjänneet, vaan löytyi uudet voittajat. Sunnuntaina koirien ei tarvinnut liikkua ollenkaan, eikä tuomari katsonut edes purentoja. Valioluokan 3 narttua seisotettiin yhteensä n. 2 minuuttia, jona aikana jokaisesta annettiin n. 5 sanan arvostelu ja sitten kättely. Olisin siis voinut esittää kehässä pystyyn tuetun, halvaantuneen koiran ilman hampaita samalla menestyksellä. Opin taas paljon. Äidin tipsu "Sani" kaappasi lauantaina ropin ja sunnuntaina vsp:n, joten ei onneksi ihan turhaan matkustettu!

 

Tampere int. 16.3. (tuomari Walter Schicker, Saksa)

D.O.Fred Flintstone AVO ERI-3

D.O.Grey Gladiator JUN ERI-2

Amor Di Schnauzer Barbra Streisand Great Charisma VAL ERI

D.O.Elda Eleganza VAL EH

38 p&s -snautseria. Saksalainen rodun erikoistuomari arvosti varpaisiin asti karkeita runkokarvan värisiä jalkakarvoja eikä tykännyt kippurahännistä. Hugo-peikon sanoin "Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta!". Huomattakoon kuitenkin "pikku-Retun" eli Grey Gladiatorin kunniakas näyttelyuran avaus, pirteä ja iloinen velikulta sai inttinäyttelyssä vaaleanpunaisen erinomaisen nauhan ja ylistävän arvostelun. Treeniä, treeniä, Pia! "Iso-Retu" Fred Flintstone esiintyi kokeneempana todella ylväästi, mutta kova kisa, jossa tänään ei ykköspallia tullut - ja makuasioitahan ne järjestykset usein ovat.

 

Kerava 6.4. pentunäyttely (tuomari Raisa Savander)

Hugo (His Majesty) aloitti näyttelyharrastuksen pentunäyttelyssä loistavalla arvostelulla (liitteenä!) ja ROP-pentu-ruusukkeella. Hugoa nähtäneen jatkossakin kauneuskisoissa, mitäpä sitä piilottelemaan komeata poikaa!

 

26.4. Lahti int. (tuomari Anneli Alftan)

D.O.Hero's Heart PEK1 "Kookas urosmainen vielä kovin pentumainen snautseri, jolla hyvä pää ja purenta, vahva urosmainen ilme, kaunis kaula, hyvin kulmautunut edestä, rungon tulee vielä kokoon nähden kehittyä, leveä reisi, voisi olla paremmin kulmautunut, liikkuu pitkällä askeleella, sapelihäntä, joka kaartuu vähän selän päälle, karkea karvapeite, ei vielä näyttelykunnossa, vehnänvärinen pohjaväri paistaa".

Jekku teki ensiesiintymisen omistajansa Reinon handlaamana. Rodun erikoistuomari olisi halunut jo pentuluokassa runkoa ja karvaa, mitkä taatusti iän myötä saadaan "kuntoon"... !?

 

3.5. Vaasa virallinen agilitykisa

D.O.Gina Ginelli midi I: A-kisa hyl, B-kisa 5 vp, sijoitus 3.

Nooran mukaan Ada sähläsi A-kisassa ja B-kisassa vauhtia oli liikaa, mutta vasta 1½-vuotiaan koiran kanssa ekat viralliset kisat ovat kunnioitettava saavutus!

 

Imatra 10.5. virall. agikisa (tuomari Hannele Lummeranta)

maxi I : D.O.Ebba Elixir & Outi Harju 6,24 vp,   5. sija

 

11.5. Epävirallinen toko-kisa Hki

D.O.Greatest Genius Alo 192 p., sijoitus 2 / 7 & temppukisan voitto!

 

Harjavalta 17.5. (tuomari Wolfgang Wiedorn, Itävalta)

D.O.Hell's Angel ROP-pentu (BOB-puppy)

D.O.Fast Forward AVO ERI 1 VARA-SERT (RES-CAC)

Amor Di Schnauzer Barbra Streisand Great Charisma VAL ERI 1

Gialla (Go-Go Girl) alkoi juoksu, ja siltä jäi harmittavasti sitten kauden "avaus" tekemättä. Me muut sitten jääräpäisesti ajelimme ainoaan suuntaan Suomessa, mihin oli luvattu tasainen vesisade ja kymmenen astetta kylmempi lämpötila kuin muuhun maahan.

"Pikku-Helmi" teki debyyttinsä näyttelykehissä hurmaten tuomarin antamaan ylistävän arvostelun. Nyt vaan karvat ovat "räjähtämässä", joten loppuvuodesta sitten junnuluokkiin - nyt on aikaa jatkaa peto-treenejä, joissa Helmi onkin kurssin priimus!

Hannes on erittäin upeassa kunnossa, mutta se kuono pitäisi saada irti kehän ruohikosta...?

Sade voitti valioluokan nartut, mutta paras narttu -kisassa ei Sade esiintynyt parhaimmillaan, ja veteraaninarttu sai kunnian voittaa. Tuomari selitti jo valioluokan kohdalla, että hän ei haluaisi laittaa typistettyä koiraa voittamaan, koska ei hyväksy sitä. Olisi halunnut typistämättömän voittajan, mutta totesi myös, että ei kuitenkaan voi anatomisista syistä tehdä niin. Ns. tyypillinen germaanituomarien asenne, mikä on ehkä vähän "väärin", kun eri maissa vain on erilaiset lait? Mutta joka tapauksessa, tuomari käsitteli koiria erittäin hyvin ja tuloshan oli kokonaisuutena hyvä.

 

18.5. Leppävirta (tuomari Carlos Saevich, Argentiina)

D.O.Hold Me ROP-pentu

D.O.Good Goalkeeper NUO ERI 1 SERT

Sekä Siri että Maritta aloittivat näyttelytouhun, molemmat ilmeisesti jännityksen vaivaamina...? Sirin arvostelu kuuluu suomennettuna seuraavasti: "Erinomainen tyyppi. Hyvä koko. Erinomainen pää ja silmät. Erinomainen runko. Parempi handlaus auttaisi. Erinomainen temperamentti". Hieno avaus, ja tästä se yhteistyö kehässä jatkossa vain paranee!

Jyväskylän Eetu nappasi ekan serttinsä, hienoa Vuokko -omistaja -handleri -trimmaaja!<

 

24.5.Nuorten Suomen mestaruus TOKO-kisat, Vaasa

D.O.Gina Ginelli & Noora Haapanen, alo I 196 p., SM-hopeaa!

 

25.5.Nuorten Suomen mestaruus AGILITY-kisat, Vaasa

D.O.Elda & Eleganza & Noora Haapanen maxi I hyl

D.O.Gina Ginelli & Noora Haapanen midi I 0-tulos, -14,87 KUMA!

Paikka finaaliin, jossa Noora unohti radan ja hylly. Mutta upea suoritus!

Ada, 1½-vuotias SNAUTSERI.... ei se helpoin valinta agiroduksi, eikä mikään iällä pilattu!

 

25.5.Joensuu (tuomari Agnes Ganami-Kertes, Israel)

D.O.Hold Me ROP-pentu, kp

"Good quality puppy, square built, good size and strength. Well shaped head. Good neckline. Solid, short back. Good shoulders and hindlegs. Harsh s&p coat not completely even yet. Shows already good movement". Lupaavaa....!

 

Maailmannäyttely Dortmund 31.5.

tuomari Evert Wieldjaaer, Hollanti:

Argentas Yeoman Yankee urosten valioluokka excellent

tuomari Elke Ahrendts, Saksa:

Doctor's Order Demicillin narttujen avoin luokka excellent-4

Asuntoautoreissu naisporukalla sujui ongelmitta, ja 3 päivää maailmannäyttelyn seuraamista alkoi olla näyttelyhullulle ihmisellekin jo tarpeeksi... 3 mieletöntä hallia täynnä erilaista koirakrääsää takasi myös kevyen lompakon kotimatkalle!

Renny ja Roosa esiintyivät hyvin, Renny pääsi 20:sta valiouroksesta 10 parhaan finaaliin, muttei enää sijoittunut 4 parhaan joukkoon. Mutta ei yhtään hävettänyt olla Rennyn narun jatkeena, se on laatukoira!

Narttujen tuomari testasi handlereitten fyysistä kuntoa lukuisilla juoksutuskierroksilla, maratonilla 18:sta avoimen luokan nartusta "palkintopallisija" 4 kuului Roosalle! Edellisessä maailmannäyttelyssään Roosa oli nuorten luokan nelonen, että ns. varma sijoittuja maailmannäyttelyissä ;)

Oli todella hauskaa tavata myös kasvattajatuttuja eri puolilta maailmaa, ja "ensi kerralla" täytyykin aikataulu laatia niin, että ehtii jäädä juttelemaan snautseriasiat ajan tasalle, eikä kiitää kohti kotimaata ns. tuli hännän alla!

 

Mänttä 7.6. (tuomari Gunnel Holm)

D.O.Good Goalkeeper EH

 

Klaukkala 7.6. (tuomari Annmarie Maeland, Ruotsi)

D.O.Go-Go Girl H

D.O.Fast Forward AVO ERI 1 SERT VSP FIN MVA

Tuomari Klaukkalassa oli mitannut jok'ikisen snautserin, ja Gian mitta oli liian pieni, josta syystä sininen nauha. Hanneksen koko on ideaali ja muutkin mittasuhteet niin erinomaiset, että saamme onnitella uutta VALIOTA !!!!!

 

Vaasa 7.6. agilitykisa järj. VKK

A-kisa D.O.Gina Ginelli & Noora Haapanen 0, kuma, 1.sija!

D.O.Elda Eleganza 10

B-kisa D.O.Gina Ginelli hyl

D.O.Elda Eleganza hyl

 

Erikoisnäyttely 14.6. Espoo (tuomari Wolfgang Wiedorn, Itävalta)

D.O.Hero's Heart EH (jun)

D.O.High Hopes EH (jun)

D.O.Good Goalkeeper ERI (nuo)

D.O.Guts'n Gravity ERI 3 (nuo)

D.O.Demicillin ERI 3 (val)

D.O.Fast Forward ERI (val)

Argenta's Yeoman Yankee ERI 4 (val)

Barbra Streisand Great Charisma ERI 1 (val) ROP !!!!!

Amor Di Schnauzer Barbra Streisand Great CharismaSuomen taattu (siis vaihteleva) kesäsää suosi juuri erikoisnäyttelyn ajan. Mitä parhain seura (oma perhe & muut snautsereihin hurahtaneet) ja upeat koirat takasivat hienon päivän. Kiitos Nooralle ammattimaisesta handlauksesta ja muillekin D.O. -tiimiläisille hauskasta seurasta ja kooirienne upeasta kunnosta!

Junioriluokissa viikolla yli pentuluokan ikärajan ylittäneet Jekku ja Sani esiintyivät hienosti, ja punaiset nauhat erinomaisten arvostelujen kera olivat hyvä tulos "kakaroilta". Kuulette näistä vielä...!

Vanhempi polvi koirista saikin sitten vain vaaleanpunaisia erinomaisen palkinnon osoituksia, mistä saattoi olla tasokkaassa erikoisnäyttelyssä ylpeä! Loppuhuipennuksesta vastasi kuningattaremme Sade, kun itävaltalaistuomari valitsi hänet Rotunsa Parhaaksi! Sadehan on ollut jo juniorina Suomen huippunarttu, eikä ole päässyt "rupsahtamaan" pian 4-vuoden rajapyykin kolkutellessa ;) Kaiken lisäksi Sadelta täydellinen juoksun ajoitus: sunnuntaiaamuna olivat ensimmäiset veritipat havaittavissa!

 

Virall. tokokisa Vaasa 25.6.

D.O.Elda Elganza avo 101 p. III palkinto

D.O.Gina Ginelli alo 200 p. I palkinto!!!!

TÄYDET pisteet nero-Adalle ja lähetys avoimeen luokkaan!

 

Virall. agilitykisa Vaasa (VAS) 28.6.

D.O.Elda Eleganza maxi I 10, sij. 5

D.O.Gina Ginelli midi I 0, sij.1, kuma ja luokanvaihto!

Nero-Ada vaihtaa 18 kk iässä agilityssäkin jo seuraavaan luokkaan. Siinä nähdään, nuori snautseri, nuori ohjaaja, upea yhteispeli vie pitkälle!

 

Pori 29.6. (tuomari Thord Byström, Ruotsi)

D.O.Guts'n Gravity NUO ERI-1, vara-sert (res-CAC)

D.O.Go-Go Girl NUO ERI-1, sert (CAC)

D.O.High Hopes JUNI ERI-1, vara-sert (res-CAC)

Barbra Streisand Great Charisma VAL ERI-1, ROP

"Fatalla" alkoi edellisenä päivänä juoksu, ja kasvattajaluokka jäi toteutumatta. Päivä sujui upeasti, kun urosten sertiä lukuunottamatta D.O. -tiimi vei KAIKEN.

Elmon näyttelyuralle saatiin mukava maininta "Välvisad", omistaja-handleri Helena on opetellut homman hienosti!

Gia (Go-Go-Girl) ja Sani (High Hopes) esiintyivät iloisesti ja ryhdikkäästi,j a serttikisan voitti rungoltaan kypsempi Gia - tyypiltään nartut voisivat olla sisarukset, ne ovat ULTRA-feminiinisiä (kuten arvosteluissa mainitaan).

Samaan hengenvetoon tuomari ennusti, että Sanista on tulossa tähti, josta vielä kuullaan (samaa sanoo kasvattaja...).

Loppusilauksen hoiteli Sade, "strålande champion"! Sade pääsi vielä 30 koiran ryhmässäkin 6:n parhaan joukkoon, mutta 2 tiputetiin palkintopallilta, ja se oli Sateen osa. Ei silti ollut mikään luuserifiilis kotimatkalla, päinvastoin!

 

29.6. virall.agilitykisa VAS

D.O.Gina Ginelli midi II: 0-tulos, kuma, sijoitus 1.!

Siis uskomatonta... eka kisa kakkosluokassa. Ada & Noora, te olette HUIPPUJA!

 

5.7. Tuusula tuomari Kurt Nilsson, Ruotsi

D.O.Good Goalkeeper EH

 

6.7.Karjaa (tuomari Rainer Vuorinen)

D.O.Hip-Hip-Hooray

Hipin kanssa oli treenattu kovasti ekaa näyttelyä varten,j a kaikki olikin sujunut hienosti. Näyttelypaikalla omistajiensa mukaan Hippi muuttui omituiseksi, namit eivät kiinnostaneet ja lopulta Hippi ei edes liikkunut kehässä, vaan MAKASI... Mitäpä siinä tuomari voi muuta tehdä, kuin olla arvostelematta "taljaa"! Nyt annetaan Hipin kasvaa isoksi pojaksi ja oppia lisää suurta maailmaa.

 

7.7. agilitykisa Vaasa

D.O.Elda Eleganza ohj. Noora Haapanen maxi I   11,28

Keppivirhe, Nooran mukaan vauhtia liikaa!

 

Kokkola 12.7. (tuomari Christian Vantu, Romania)

D.O.Guts'n Gravity NUO ERI-2

D.O.Go-Go Girl NUO ERI-3

D.O.Dixifixin AVO ERI-3

Helena raportoi sateisesta Kokkolasta: erinomaisen vaaleanpunaiset nauhat oli tullut koko "sakille" ja tuomari kuulemma hyvä ja looginen. Hyvä !

 

19.-20.7. Forssa, tuomari Kari Salminen

D.O.Grey Gladiator H

Pia esitti eka kertaa itse pikku-Retun, ja omatekemä trimmauskin oli saanut maininnan "Hyvin valmisteltu". Yksikään 7:stä snautserista ei ollut saanut punaista saati vaaleanpunaista nauhaa, ettei sen huonommin kuin muillakaan...

 

2.8. Rauma, tuomari Lilian Hanniste, Eesti

D.O.Fred Flintstone  AVO ERI-1, va-SERT (RES-CAC)

 

Hämeenlinna 9.8.03 tuomari Blaz Kavcic, Slovenia

D.O.Grey Gladiator NUO EH1

Pia alkaa nyt kokeilla Retun turkin rullaamista, että pieni tauko kisailuun alkaa. Nyt kuitenkin Retun ansaitsemaa punaisempaa nauhan sävyä!

 

Kuopio 10.8.03 tuomari Ritva Raita

D.O.Hold Me JUN EH1

Eka virallinen näyttely junnuluokassa sujui kivasti, hyvä arvostelu,joka loppuu sanoihin "Viehättävä pentu". On H-pennut nyt vielä ihan kakaroita, mutta harjoitellaan tulevaisuutta varten!

Fred Flintstone ei menekään Baltiaan, kun vanhempieni matka sinne estyi (aikovat lähteä Ruotsiin astutusmatkalle syksyllä ja Baltian keikan jälkeen tulisi puolen vuoden karenssi).

 

Vaasa kv. 17.8.03 tuomari Jack Travers, Irlanti

Je´taime Talhi Tailor Made PEK1

D.O.Hero´s Heart EH2

D.O.Guts´n Gravity ERI1 va-sert

D.O.Fred Flintstone ERI3

Argenta´s Yeoman Yankee EH3

D.O.Hold Me ERI1 sert

Barbra Streisand Great Charisma ERI1 CACIB PN ROP

D.O.Elda Eleganza ERI2 VA-CACIB

Troy esiintyi ensimmäisessä näyttelyssään ja aiheutti tuomarille päänvaivaa. "Difficult to judge because of maturing so fast" luki arvostelussa,ja kehäsihteeri selvitti, että koira ei tuomarin mielestä ole enää pentu, vaan kovin varhaiskypsä. Niinpä ei tullut kunniapalkintoakaan...?   No,harjoitus tämäkin, nypitäänpä karvat pois ja katsotaan mitä muut tuomarit tulevaisuudessa tuumaavat? Päivähän oli muuten mitä onnistunein ja kuningatar Sade vei taas pääpotin!

Sade BOB Vaasa 2003

Sade ROP Vaasa INT 2003

 

Virallinen agilitykisa Vaasa 23.8.03

Maxi 1 kisa D.O.Elda Eleganza & Mari Rantala ensimmäinen kisa tulos 10,0 sijoitus 1. Toinen kisa tulos 5,00 sijoitus 2.

 

Virallinen agilitykisa Vaasa järj. VAS 24.8.03

3.kisa Maxi I D.O.Elda Eleganza & Mari Rantala tulos 15,00 sijoitus 7.

4.kisa Maxi I samainen pari tulos 5,00 sijoitus 1.

Lisäksi voisi todeta, että 3-kisassa Maxi 3:ssa saivat snautserit kaksoisvoiton (1.Okko Nenonen ja 2.Repe Kauppi), ,joten snautseri on mainio valinta agiroduksi....! (Vaikkei nuoren snakun kanssa treenikentällä ehkä heti sitlä tunnukaan...???).

 

Erikoisnäyttely 30.8.03 Helsinki, tuomari Marianne Holm

24 p&s snautseria

D.O.Hell's Angel H

D.O.His Majesty H

Barbra Streisand Great Charisma H

Niin tultiin sitten menestyksen huumasta totaalisesti maan pinnalle, vietettiin tunnetun tuotemerkin Blå Bandin päivää. Niin se onni täällä vaihtelee - no, ovathan monet valokuvamallitkin ns. rumankauniita? Junnuille hyvä näyttelyharjoitus!

 

Lohja 7.9.03 tuomari Keijo Alen

D.O.High Hopes JUN EH1

"Erinomaista tyyppiä oleva keskivoimakas narttu. Tyylikäs pää. Täysi purenta. Jäntevä kaula. Kaunis selkälinja. Syvä rintakehä. Riittävä luusto ja kulmaukset. Vapaat liikkeet. Melko hyvä turkki. Lupaava yksilö".

Sani pyörähti kesäturkkikauden lopettajaiskisassaan... siis nyppimiskypsällä karvalla. Hieno arvostelu nuorelle kaunottarelle!

 

Vaasa 7.9.03 SSPK ry Pohjanmaan alaosaston Specialty Match Show tuomari Heikki Kalijärvi

D.O.Elda Eleganza isojen 3.

Barbra Streisand Great Charisma isojen 4.

 

28.9.03 Tampere, tuomari Peter Schön, Saksa, 18 p&s snautseria

Doctor's Order Good Goalkeeper ERI 1 va-sert (res-CAC)

Doctor' Order Fred Flintstone ERI 2

Amor Di Schnauzer Barbra Streisand Great Charisma ERI 1 VSP

Sunnuntai tuli vietettyä hikisenkosteassa parkkihallissa.Odotteluun ja olosuhteisiin tuskastuneille seuralaisille koetin esittää, että voisi olla huonompiakin sunnuntaipäivän viettotapoja (...?... ). Ihan kiva menestyshän meillä oli, snautsereita itsekin kasvattava tuomari huokaili moneen otteeseen, että "excellent schnauzers today". Kiitos mukavasta seurasta ja avusta Tiina-siskolle, Vuokolle kauniine tyttärineen sekä vielä optimistisille "kai se viimeinen sertti JOSKUS Retullekin annetaan" -tiimille eli Mikolle ja Karolle!

 

24.10.03 Seinäjoki tuomari Janiki Steinbock, Israel

AdiS Barbra Streisand Great Charisma VAL ERI-1 VSP

 

Seinäjoki 26.10.03 tuomari Jouko Yrjölä, 9 p&s snautseria

VSP VAL ERI-1 AdiS Barbra Streisand Great Charisma

SERT JUN ERI-1 Je t'aime Talhi Tailor Made

Viikonloppuna Seinäjoella pidettiin kaksi erillistä näyttelyä. Lauantaina Kirsi oli kehäsihteerin hommissa, joten Jukka handlasi Sateen tyylikkäästi narttujen voittoon. Ei ollut arvostelussakaan moittimista : "Erittäin kaunis kokonaisuus. Kaunis pää, ilme. Hyvä kaula, ylälinja, rintakehä. Hyvin kulmautunut. Liikkuu hyvin. Oikea väri ja karvanlaatu".

Sunnuntaina Troy junioriuroksemme pääsi ensimmäiseen viralliseen näyttelyynsä! Ja ei voi valittaa, 11 kk iässä tuli heti eka sertti! Jee! Sade hurmasi sunnuntain tuomarinkin ja taas kannettiin pystejä kotiin...

 

9.11.03 Kristiinankaupunki Jan Stääv, Ruotsi

JUN ERI1 SERT ROP (ex1 CAC BOB) Jetaime Talhi Tailor Made

VAL ERI1 VSP (ex1 BOS) AdiS Barbra Streisand Great Charisma

AVO EH2 (vg2) D.O.Fatal Attraction

Troylle toka näyttely, toka sertti ja ROP!

 

Jyväskylä int. 15.11.03 tuomari Kitty Sjong, Tanska 22 p&s snautseria

D.O.His Majesty JUN ERI1 VA-SERT (res-CAC)

D.O.Good Goalkeeper AVO ERI1 SERT (CAC)

Hugo ja Eetu edustivat hienosti D.O. -"komeutta" ! Hieno suoritus kansainvälisessä näyttelyssä, Eetulle toka sertti ja Hugo harjoitteli nyt ensin vara-sertillä, että oppii ottamaan vastaan oikeita jatkossa...

"Tässä olen enkä muuta voi!" D.O.His Majesty JUN ERI1 VA-SERT (res-CAC)

Vuoden voittaja -03, Messukeskus, Helsinki 7.12.03 tuomari Libuse Ubrova, Tsekinmaat

Je T'aime Talhi Tailor Made jun ERI1 (ex2)

Doctor's Order High Hopes jun EH1

Barbra Streisand Great Charisma val ERI2 (ex2)

Vuoden "must" -tilaisuudessa Troy oli kolmannessa näyttelyssään ja erinomainen -nauha jälleen saamisena. Sani kisasi ainoana junnunarttuna hajumaailman hurmaamana eli nenä maassa ja muutenkin vähän hoikkana,ja sille punainen erittäin hyvä -nauha. Sateelle valionarttujen kakkospalli. ROP-koira oli jo 10-vuotias venäläinen nattu!

Kennel Doctor's Order