Näyttelyt ja muut kisat 2008

                                    

Vuoden 2008 näyttely- ym.kilpailu-ja koetuloksia

Year 2008 shows and other competitions

 

Rullaa sivua alaspäin, jos haluat nähdä aiempaa vuotta - Scroll the page downwards if you wish to see earlier happenings

 

14.12.08 Helsinki kv/int Vuoden Voittaja/Winner 08 snautserit/schnauzers :Ole Staunskjaer, Tanska/Denmark

Doctor´s Order His Majesty VAL ERI5 (CH EX5)

"Hugo" komeana kuten aina- ja Juha samaten :)

"Messarin" valiouroksia.

 

23.11.08 Jyväskylä kv/int snautserit/schnauzers :Peter van Montfoort,Alankomaat/Netherlands

Doctor´s Order Kevin Keegan AVO ERI2 (EX2)

"Pertsa" = D.O.Kevin Keegan tarkasteltavana.

Doctor´s Order His Majesty VAL ERI 4(CH EX4)

"Hugo" = D.O.His Majesty & omistajansa Juha.

Barbra Streisand Great Charisma VET ERI2 (EX2)

"Sade" = Barbra Streisand ja poikansa "Pertsa" näyttelyn jälkeen ns töötteinä.

 

26.10.08 Seinäjoki kv/int snautserit/schnauzers :Petra Junehall, Ruotsi/Sweden, kääpiösnautserit/miniature schnauzers :Maija Mäkinen, Suomi/Finland

ksn Afunique Qaanaaq JUN EH2 (VG2)

Doctor´s Order Living Legend JUN EH2 (VG2)

Doctor´s Order Kevin Keegan AVO EH1 (VG1)

Doctor´s Order Hero´s Heart VAL EH (VG)

Doctor´s Order Guts´n Gravity VAL ERI3 PU4 (EX3 BM4)

Doctor´s Order Fearless Fellow VET EH (VG)

Doctor´s Order Ice Kiss AVO EH2 (VG2)

Doctor´s Order Joy´n Jubilation VAL ERI2 PN3 RES-CACIB -> CACIB

Doctor´s Order Elda Eleganza VET ERI2 (VET EX2)

Barbra Streisand Great Charisma VET ERI1 PN2 ROP-VET (EX1 BB2 BOB veteran)

Doctor´s Order oli laajasti edustettuna Seinäjoen Areenalla. Meikäläinen oli varustautunut luvattuun hirmumyrskyyn asianmukaisin vsrustein, josta ohessa -kuulemma-huvittavaa- kuvamateriaalia. Hmph-mistä minä tiesin, ettei hallissa sada ja tuule ;) ? Onneksi myös nuoria ja päteviä handlereita saapui paikalle, eli Noora, Veera, Saana ja Vilma hoitivat pääsääntöisesti koirien show-esityksen, meikäläinen tuli rymistelemään kehään vasta lopussa.

Oliko tässä puutarhuri,vai... ei , vaan hieman liioitellusti syksysäältä suojautunut kasvattaja!

Kehän ympärille viritellään häkit ja rensselit...

"Owe" (Living Legend) korkkasi näyttelyuransa Veeran kätösissä, ja esitys ja arvostelu olivat oikein lupaavat. Hyvä alku, ja kiva koira, napakka pakkaus. Hienoa, Anu, kun uskaltaduit näyttelytohinoihin!

"Owe" ja Anu juuri ennen kehää..

Avoimessa luokassa "Perttu" (Kevin Keegan) oli omiin silmiini upea, jalo, ryhdikäs ja aito. No,taisi pinkit piilarini haitata, koska arvostelutuomarin mukaan Pertun anatomia ja liike toimivat, mutta snautserille tyypillinen säteily puuttui. Tuossa kohtaa oli näyttelyn ns musta hetki meillä kehänlaidan ihmisillä, ärrrrr. Ilmeisesti esitys oli turhan "cool", mene ja tiedä !!??No, life goes on... Valiourokset olivat samaan aikaan kun itse ryntäsin "Nanan" (Afunique Qaanaaq) kanssa vastapäiseen kääpiösnautserikehään, joten nyt seuraa hatarien muistikuvien vaihe.... Noora esitti "Elmon" (Guts´n Gravity) valioitten kolmoseksi ja lopult kaikkien urosten neljänneksi, Saana ja "Jekku" (Hero´s Heart) tulivat punaisella nauhalla karkeloista. "Masi" (Fearless Fellow) ei ollut karvan eikä massan suhteen nyt kunnossa, ja punainen nauha oli ihan ok sen puoleen.

"Nana" tuli neljästä junnunartusta käppänäkehässä toiseksi,oma sisko asetettiin sen eteen. Nanan karva alkaa olla aikamoinen pörrö, ja nyt seuraa karvan räjäytys, nypintä ja kisojen jatko myöhemmin, joskus vuonna 2009! Ja silloin me ollaan sitten tosissaan serttijahdissa !

Snautserikehä jatkui , avoimissa nartuissa "Kisun" (Ice Kiss) hihnassa oli Veera, ja siisti esitys, siisti arvostelu ja sijoitus. Valioissa "Jade" (Joy´n Jubilation) ja Noora kakkosiksi,viime vuosina melkein voittamattoman Ferdinan Jazetan perään. Vetskuissa "Sade" (Barbra Streisand Great Charisma" Vilman ohjaamana ja "Eppu" (Elda Eleganza) Nooran viemänä olivat ykkönen ja kakkonen eri-palkinnoilla. Mutta ei se vielä mitään, Vilman ja Sateen liito sai tuomarin kirjoittamaan Sateesta kenties sen uran ihanimman arvostelun ja loppukisassa Sade sijoittui Jazetan perään kakkoseksi, Jade kolmanneksi. Sateesta leivottiin ROP-veteraani ja se on todella nyt taas elämänsä kunnossa. Jatkakaa samaan tahtiin, jyväskyläläiset, mahtava juttu!

Lopuksi vielä esittelimme uusia kasvattajaluokan pinkkejä takkeja -ai niin ei kun koiria :) jotka olivat Jekku, Jade, Kisu ja Elmo. Homogeeninen ryhmä, jolla kauniit turkit, liikkeet ja temperamentit, kuulemma. Oukkidoukki, isoon kehään ei kuitenkaan enää porukkaa lähdetty viemään, kotimatka oli monenkin mielessä. "Jade" lähti neljän viikon Vaasan visiitin jälkeen takaisin kotiinsa Espooseen ja nyt vain lähinnä odotellaan, alkaisiko sillä alkuvuodesta juoksu, niin saataisiin keväälle 2009 M-pentue?

Kiitos Vuokko, Hellu, Vilma, Veera, Saana, Noora, Mari, Reino, Maire, Juha, Päivi, Raimo & Anu kivasta ja huumorintajuisesta seurasta sekä Sinikalle takkien brodeerauksesta!

 

18.10.08 Tromssa, Norja/Norway snautserit/schnauzers tuomari/judge Eeva Rautala,Suomi/Finland

Doctor´s Order Guts´n Gravity VAL 1,1 ck, PU1, sert, CACIB, N MVA, VSP (BM1,BOS, CAC, CACIB, N CH)

Doctor´s Order Joy´n Jubilation VAL 1,1, ck, PN2, VA-CA (BB2, RES-CACIB)

Allekirjoittanut pääsi/joutui myös tipsujen pn-kehään esittämään äitin "Pipaa", ja tässä ovat narttujen 3 parasta -vasemmalla äitin junnunarttu "Ellu" joka siis voitti kaikki ja "Pipa" kolmosena.Kuvasta kiitän/syytän Heidi Jaukkuria!

Pitkästä aikaa taas koirabussireissulle (ja taitaa tulla taas 5 vuoden huili ennen seuraavalle jaksamista)... yhteen suuntaan 17 tuntia istumista pienellä bussin istuimella tuntui jossain vaiheessa jo jopa koirahullulle liialta... Onneksi matkalla ei tapahtunut kommelluksia, vaan aikataulut pitivät ja näyttelyssäkin oli taas hyvä päivä. "Elmo" oli pitkästä reissusta huolimatta erittäin "vekkulilla" tuulella kehässä, ja ensimmäinen ravikierroksemme oli lähinnä laukka-askel -hyppy-tyyppistä kohellusta. Onneksi seisominen oli upeaa, ja uusi liikuntakierros vakuutti tuomarin kyseessä olevan urosten voittajan. Nartuissa käytiin hyvätasoinen kisa, vaikka oltiinkin Norjan lapissa ja olisi voinut luulla toisin. Kunniakas toinen sija Jadelle, ja lohdutuspalkinto eli vara-cacib. Jade alkoi olla loppuvaiheessa ja aika piipussa, ei ollut oikein nukkunut bussissa silmällistäkään- ja suihkussa parranpesun aikana ei tahtonut edes pysyä pystyssä. Saatiin me tuomari kuitenkin huokailemaan, että "erittäin puhutteleva kokonaisuus" ja suullinen arvio kyseessä olevan huippukorkeatasoinen koira. No, eipä olis muuta lähdetty tunturien poikki hänelle katsottavaksi kiikuttamaankaan.

 

 

11.10.08 Sundsvall, Ruotsi /Sweden snautserit/schnauzers Hans Almgren, Ruotsi/Sweden

Doctor´s Order Guts´n Gravity AVO 1/1 ck, PU3, va-ca (OPEN 1/1, BM3, RES-CACIB)

Doctor´s Order Joy´n Jubilation AVO 1,1,ck,PN4,sert, S MVA (OPEN1/1, BB4,CAC, S CH)

Kiva reissu Sundsvalliin, jossa inttinäyttely oli kerännyt todella ison määrän p&s-snakuja, kokonaista 36 kpl oivalle tuomarille Almgrenille. Kun paikalle olivat tulleet johtavine ruotsalaiskenneleitten parhaimmisto, oli kisassa todella hyvä taso. "Elmo" ja "Jade" esiintyivät todella upeasti, ja oltiin parhaat "ulkomaalaiset". Makealta tuntui mm siinä vaiheessa, kun Jade voitti avoimen luokan , jossa kisasi 11 !! narttua. Uroksia oli yhteensä 12, narttuja 24.

Lopulta paras uros oli Argentas-kennelin uusin tuonti, junioriuros "Kolja", joka vei siis urosten sertin. Kakkospallille tuli Velvet-Dandys valiouros vieden cacibin, Elmo sai siis lohdutuspalkinnon eli vara-cacibin. Nartuissa Jade siis pieksi kaikki muut paitsi 3 valionarttua, joten saamisena oli sertti ja Ruotsin muotovaliotitteli (sekä runsain mitoin kehuja ja ihailuja kehän reunalla). Ilta sujui rattoisasti matkakaveri Niemelän Taina ja irlanninsusikoiranarttu "Salmen" kanssa hotellihuoneessa punaviinin ja koirajuttujen parissa.

 

5.10.08 Kongsvinger, Norja/Norway snautserit/schnauzers Hassi Asselmacher-Feyer,Saksa/Germany

Doctor´s Order His Majesty ROP & sert & CACIB -> N MVA (BOB,CAC,CACIN, N CH) ja poikans "Åke" PU2 ! Onnea Päiville ja Juhalle, paras mahdollinen tulos ja vielä snautserispesialistilta !

"Hugo" = D.O.His Majesty voi jo nuolaista, koska niin sertti kuin cacibbi jo tipahti ! ;)

 

30.8.08 Tampere snautserit Leif-Ragnar Hjorth, Norja,kääpiösnautserit:Gert Christensen,Tanska

Afunique Qaanaaq PEN 1,kp, ROP-pentu

Doctor´s Order License To Love JUN ERI2 (JUN EX2)

Doctor´s Order Look-A-Like JUN ERI 3 (JUN EX3)

Doctor´s Order Kevin Keegan AVO ERI2 PU4(OPEN EX2 BM4)

Doctor´s Order Guts´n Gravity VAL ERI2 (CH EX2)

Päivän aloitti heti ensimmäisenä "Nana" siis käpsynarttumme Afunique Qaanaaq. Aivan hurmaava ilopilleri, ja kun anatomiakin on kohdallaan, niin ruusukkeitten tulvaa ei voi estää ;) eli ROP-pentu jälleen. Ja seuraava kisa onkin sitten jo junnuluokassa Seinäjoella !

ERInomainen päivä snautserikehässäkin, tosin makeimpia voittoja ei tällä kertaa tullut. Mutta kokonaisuutena voi ola ylpeä ja tyytyväinen, urokset esiintyivät ja käyttäytyivät hienosti.

Ensiesiintymisen kehään teki tällä kertaa "Aku" (D.O.License To Love), eikä ehkä jäänyt viimeiseksikään kerraksi, kun uros kerran on mitä mukavin pakkaus.Ali (Look-A-Like) sai myös ansaitsemansa pinkin nauhan, samoin kuin Perttu (Kevin Keegan)ja Elmo (Guts´n Gravity). Kasvattajaluokkaa emme olleet ilmoittaneet, ja tokkopa kuitenkaan kaksi junnua, yksi avoin ja yksi hyvinsyönyt valiouros ;) olisivat kovin homogeeninen sakki olleetkaan.Annetaan pojujen varttua ja esitetään mieluummin sitten aikuisista koostuva ryhmä... !? Oli kiva reissu huolimatta herätyksestä klo 4... minä, Hellu (Elmon eli Gutsn Gravityn "äiti") ja Riitta (Akun eli License To Loven "äiti") lähdimme Vaasasta napaten Alin (Look-A-Like) Laihialta tein varresta kyytiin. Joku mies olisi mielellään otettu kuormien kantajaksi, mutta pitää ensi kerralla muistaa tämä ? :) Tuliaisiksi Soolo sai myös hurmaavat juoksupöksyt mallia "lady-like" (roosat ja pitsiset), Jukka salmiakkijauhoa ja saarikauden päättäjäisiin tarttui Hämeenkyrössä kuohuviinipullokin mukaan.... KIITOS Hellu, Riitta,Vuokko & Vilma, Päivi&Raimo ym kisakaverit tosi kivasta päivästä!

 

1.-3.8.08 Savo Show kv

Koetetaanpa tehdä yhteenveto kolmen päivän näyttelyurakasta Kuopijjossa ! Edellisen viikonlopun kesäsää Porissa oli vain kaukainen unelma: perjantai-iltana n 30 km ennen Kuopiota lähestyttäessä alkoi taivas näyttää uhkaavalta,ja niinpä hirvittävä ukkonen toivotti meidät "tervetulleiksi". Ehdimme kesähotelli Lokim respaan 21.55. eli 5 min ennen sen sulkeutumista... pientä stressiä ja salamointia heti alkuun !

Perjantaiaamuna rämmimme liejuisella raviradalla ja pystytimme teltan snautseri-käppänä-kehien tuntumaan. Fiilis ei kelistä ja hampaitten kalinasta johtuen ollut ihan parhaimmillaan... Lauantaina ja sunnuntaina oli sentään poutaa, tosin lämpöasteilla ei paljon hurrattu. Eipä ollut koirilla kuuma ;) ?! Ennakko-odotukset olivat isot, mutta menestys oli vaihtelevaa!

Viikonlopun prinsessa oli Kirsin ilokseen handlaama musta-hopea-käpsypentumme "Nana" (Afunique Qaanaaq), joka sai joka päivä ROP-pentu ruusukkeen mitä ylistävimpien arvostelujen kera. Tätä tyttöä on ilo esittää jatkossakin, epäilemättä ! Soolo-greyhoundimme tarvitsee kaikkien tuomareitten mielestä lisää aikaa, on vielä baby. Uskotaan, uskotaan, ja jatkamme harjoituksia kotirintamalla ! (Handlerit perjantaina Jukka,lauantaina Noora ja sunnuntaina junior handler-tyttö, jonka nimeä emme sorry vaan muista).Snautserikehässä Pertun (Kevin Keegan) valiotitteli jäi vielä saamatta (no hei.. kun koira täytti päivä ennen näyttelyä 2 v, niin ehkä odotuksemme olivat hieman yltiöoptimiset...) -tosin sunnuntaina se oli Kirsin esittämänä varasertti-koira, eli läheltä liippasi! Ali (Look-A-Like) kisasi la-su, saaden lauantaina Nooran käsissä eh:n ja kilpailuluokan kunnioitettavan kakkospallin, sunnuntain tuomari antoi hyl´n todeten ettei purenta ole saksipurenta (johon voi todeta vain, että jassoo ei vai?), huolimatta Veeran hienosta handlauksesta. Upea esiintyminen ensimmäisessä näyttelyssään kisanneelta Alilta-mistä osoituksena on se, että Veera kisasi Alin kanssa junior handlerissa niin lauantaina kuin sunnuntainakin !Vetskuissa Vilma vei Sadetta (Barbra Streisand) pe-la ja Kirsi su, ja hyvinhän madame kiloineen lyllerteli... :)

Vilmalla oli hyvä menestys Kuopion junior handler-kisoissa, la ja su viides! Lauantaina p&s kääpiösnautserinartulla ja sunnuntaina m&h kääpiösnautseriuroksella ! KIITOS koirien lainanneille ystävällisille käppänäihmisille ! Samoin suuri kiitos Katjalle Noormarkusta Nanan kyyditsemistä mennen tullen !

"Ali" = D.O.Look-A Like 13 kk/13 months

"Ali" = Junioriluokka 1.8., vasemmalla Ali (junior class on August 1st, Ali left with Noora)

"Perttu" = D.O.Kevin Keegan 24 kk/24 months

"Sade" = Barbra Streisand 9 v/9 years

"Soolo" = Jet´s Brake It or Make It 15 kk/15 months

3.8.08 Savo Show kv tuomari/judge snautseri: ???, Venäjä, kääpiösnautserit mh:Monique V Brempt, Belgia,greyhound: Dan Ericsson, Ruotsi.

Afunique Qaanaaq PEN 1,kp, ROP-pentu (BOB puppy)

Nana ja Kirsi liikkeessä.

Jet´s Make It Or Break It NUO H (INTERM G)

Doctor´s Order Look-A-Like JUN HYL (JUN DISQ)

Doctor´s Order Kevin Keegan AVO ERI 1 VASERT (OPEN EX1 RES-CAC)

Kirsi Peran "puikoissa".

Barbra Streisand Great Charisma VET ERI3 (VET EX 3)

Kirsi ja juuri 9 v täyttänyt Sade!

 

2.8.08 Savo Show kv tuomari/judge snautserit:Marja Talvitie,kääpiösnautserit mh:Peter Machetanz,Saksa, greyhound: Darren Bowey, Australia.

Afunique Qaanaaq PEN 1,kp, ROP-pentu (BOB puppy)

Nana tuomarin analyysissä.

Jet´s Make It Or Break It NUO EH2 (INTERM VG2)

Doctor´s Order Look-A-Like JUN EH2 (JUN VG2)

Doctor´s Order Kevin Keegan AVO EH3 (OPEN VG3)

1.8.08 Savo Show kv tuomari/judge snautserit,kääpiösnautserit:Javier Sanchez,Espanja,greyhound: Harri Lehkonen

Afunique Qaanaaq PEN 1,kp, ROP-pentu (BOB puppy)

Jet´s Make It Or Break It NUO EH2 (VG2)

Doctor´s Order Look-A-Like JUN EH2 (VG2)

Doctor´s Order Kevin Keegan NUO EH4

Doctor´s Order Hold Me VAL ERI4 (CH EX4)

Barbra Streisand Great Charisma VET ERI 3(VET EX3)

 

27.7.08 Pori kv tuomari/judge kääpiösnautserit:Frances Hickey, Irlanti,greyhound: Rita Reyniers, Belgia.

Afunique Qaanaaq PEN2

Jet´s Make It Or Break It NUO EH1

Porissa riitti auringopaahdetta, ja mukava päivä siellä vietetiinkin kahden näyttelyuransa aloittaneen nuoren koiran kanssa ! Ensin "Nana" (Afunique Qaanaaq) debytoi Kirsin kanssa mustahopeitten käppänöitten pentuluokassa sijoittuen 3:sta pennusta sijalle 2,jääden oman siskonsa taakse. Karva ei ole vielä edes valmis, ja Nana esiintyi hienosti, joten tyytyväisiä voidaan olla. Arvostelu alkoi sanoilla "Attractive puppy" ja loppui sanoihin "Very promising" ja sitä mieltä olemme itsekin ! Sitten Soolo (Jet´s Make It Or Break It) kisasi Jukan kanssa, ja sai punaisen nauhan. Tuomari toivoi siihen vielä lisää sitä sun tätä, jonka vain aika tuoda voi. Rakenne ja liike on kunnossa, ja nyt vaan jatketaan voimaharjoittelua ja treenataan lisää.

Vasemmalta Nana, Nanan sisko ja kolmas kilpakumppani narttupennuissa.

Nana tarkemmassa tutkimuksessa.

Nanan sisko ja Nana.

Nana on täynnä sitä oikeaa snautseriasennetta !

 

29.6.08 Järvenpää tuomari/judge Paula Heikkinen-Lehkonen

Vuokko kiusasi puhelimessa, kun kasvattaja oli "vaihteeksi" Starkissa hakemassa maalia yms.. alakuloisella äänensävyllä totesi, että tuomarilla on ollut tänään tiukka linja... No, kun tulokset lopulta paljastettiin, niin paremmin siis EI olisi voinut mennä ! Wow ja onnea tuloksista vastuussa olleille! Vilma esitti ensimmäisen kerran "hieman tanakkakuntoisen" Sateen, ja hyvällä tuloksella ! Äiti ja pojat ottivat siis kärkipaikat.

Doctor´s Order His Majesty VAL ERI1 PU1 ROP (EX1 BM1 BOB)

Doctor´s Order Kevin Keegan NUO NUO ERI1 PU2 SERT (INTERM EX1 BM2 CAC)

Barbra Streisand Great Charisma VET ERI1 PN1 VSP ROP-VET (VET EX1 BB1 BOS BOB-veteran)

Hugo ja Sade, poika ja äitinsä.

 

29.6.08 Taipalsaari

Doctor´s Order Italian Passion "Milan" JK2! Stinan mukaan parin viikon kesäloma on nyt treeneistä ansaittu, ja näin voi kyllä onnitellen todeta !

 

14.6.08 Valkeala, Jälki1 koe

Doctor´s Order Italian Passion "Milan" JK1 luokkavoitolla !(Pisteet tottelevaisuus 72, maasto 192, yht. 264). Stina ja Milan edustavat upeasti: sitkeä työ kantaa hedelmää! Kyllä Milanin nenu toimii... :) !

Kaunis näyttely-ja palveluskoira Milan!

 

7.6.08 Pääerikoisnäyttely / Main Specialty Show for Schnauzers ,tuomari/judge Ulf Bråthen, Tanska/Denmark

Doctor´s Order Fearless Fellow VET EH4

 

7.6.08 Tuuri tuomari/judge Elisa Koivunen

Doctor´s Order Kevin Keegan NUO ERI1 PU1 SERT ROP (INTERMED EX1 BM1 CAC BOB)

Doctor´s Order Good Goalkeeper VAL ERI1 PU2 (CH EX1 BM2)

"Perttu" (Good Goalkeeper) on vielä nuori, mutta miten lupaava! Meni ja voitti isänsä (ainoat eri´llä palkitut snautserit näytteltyssä) ja tuli Rotunsa Parhaaksi hienolla liikehdinnällään Tuurissa, rotuspesialistin arvioimana. Virtaa riitti vielä upeaan esiintymiseen ryhmäkehässäkin, kiitos aivan mahtavalle handlerille (Sanna??? dementia iskee....)

Tuomari miettii, isä vai poika parempi... paras uros-kehä siis menossa.

Mitkä handlerit koirilla olikaan, wau!

Tuomari ja voittajat.

Kirsi arvosteli mm. leonbergit, ja niitten roppi oli veteraaniuros, joka tässä kisaa Pertun kanssa ryhmäkisassa.

Kotipihassa kuvattu Komistus Perttu!

 

25.5.08 Helsinki Aptus show kv/int tuomari/judge Roger Vanhoenacker, Belgia

Doctor´s Order His Majesty VAL EH

Doctor´s Order Joy´n Jubilation VAL ERI1 PN2 VA-CA (CH EX1 BB2 RES-CACIB)

"Jadella" (Joy´n Jubilation) kevään ainut näyttelykeikka- läheltä liippasi se himoittu CACIB. Syksyllä jatketaan sen osalta !

Kaunotar Jade,kuvaaja Petsku.

 

24.5.08 Hamina kv/int tuomari/judge Astrid Lundava, Viro/Estonia

Doctor´s Order Italian Passion VAL ERI3 (VAL EX3)

 

11.5.08 Rauma tuomari/judge Zvi Kupfenberg, Israel

Doctor´s Order Fearless Fellow PU2 ! (BM2)

Doctor´s Order Ice Kiss SERT PN2! (CAC BB2)

"Kisu" -kaunotar, Rauman serttivoittaja! Jälleen kerran kiitos Nooralle niin trimmeistä kuin kuskauksista että handlauksesta. Ja kaiken lisäksi vielä aina laadukkaista kuvista !

 

3.5.08 Somero tuomari/judge Marianne Holm

Doctor´s Order His Majesty VAL ERI1 PU1 VSP

Hugo Someron kesäisessä kelissä Paras Uros! Onnea myös Hugonpoika Åkelle ekasta sertistä !

 

27.4.08 Lahti kv/int tuomari/judge Kari Järvinen (FIN)

Doctor´s Order His Majesty VAL ERI2 PU2 VARA-CACIB -> CACIB (CH EX2 BM2 CACIB)

Ei voi valittaa D.O. urosten tahtia viikonlopun kisoissa ! Nyt vuorostaan Hugolle hieno sijoitus ja jälleen yksi cacib inttivaliotittelin keruuta varten!

Hugo tyytyväisenä suoritukseensa :)

 

26.4.08 Vaasa kv/int tuomari/judge Cristian Stefanescu (ROM)

Doctor´s Order Lucky Looser JUN EH1 (JUN VG1)

Doctor´s Order Fearless Fellow AVO ERI1 PU2 SERT VARA-CACIB FIN MVA ! (OPEN EX1 BM2 CAC RES-CACIB FIN CH)

Doctor´s Order Guts´n Gravity VAL ERI1 PU1 CACIB ROP ! (CH EX1 Bm1 CACIB BOB)

Doctor´s Order Hero´s Heart VAL ERI (CH EX)

No ei voi valittaa tulosten suhteen, urosten 2 ekaa sijaa meidän upeille Elmolle ja Masille. Ja Masin huippuvire jatkuu, ei kauaa tarvinnut valiotitteliä metsästää ! Kovassa seurassa Jekku sai tyytyä eriin. Arvon ensiesiintyminen junnuissa oli ihan jees, tästä on hyvä senkin jatkaa, noitten valiourosten jalanjälkiä seuraten...

 

Rodun Paras ja Noora.

Tuore valio seisoo ja liikkuu.

20.4.08 Jyväskylä kv/int tuomari/judge Jens Myrman (S)

Doctor´s Order Kevin Keegan JUN ERI1 (JUN EX1)

Doctor´s Order Fearless Fellow AVO ERI1 PU2 SERT VA-CA (OPEN EX1 BM2 CAC RES-CACIB)

Doctor´s Order His Majesty VAL ERI 3( CH EX3)

Doctor´s Order Good Goalkeeper VAL EH(CH VG)

Doctor´s Order kennel ROP-kasvattaja (BOB breeder)

Jyväskylässä kunnioitettavat D.O.-tulokset, junnu-Pertulle (Kevin Keegan)taas hieno junnuluokan voitto eri:llä ja todella ylistävällä arvostelulla. "Masi" (Fearless Fellow) osoittaa varmaa tuloskuntoa, aivan upeaa menestystarinaa tältä rescue-koiralta ! Kasvattajaluokkakin saatiin kasaan kriittiselle tuomarille, kiitos Nooralle, Vuokolle, Vilmalle ja Juhalle !

 

15.3.08 Tampere kv/int tuomari/judge Philip Behan (IRL)

Doctor´s Order Kevin Keegan NUO ERI1 PU4 VA-SERT (INTERM EX1 BM4 RES-CAC)

Doctor´s Order Fearless Fellow AVO ERI2 (OPEN EX2)

Doctor´s Order Elda Eleganza VET ERI1 ROP-VET (VET EX1 BOB-VET)

Vilma, vasemmalla "Masi" ja oikealla "yllättäjä-Perttu".

Upea veteraani-"Eppu" (D.O.Elda Eleganza).

"Masia" (D.O.Fearless Fellow) ei nyt ois oikein huvittanut poseerata?.

Nuori herra "Perttu" alias D.O.Kevin Keegan.

Todella kivat tulokset Tampereen inttinäyttelystä ! Kaikki D.O.-koirat olivat ERInomaisia, ja hienot sijoitukset kaikille ! Kaikista parhaan kehityskaaren teki kyllä "Pera" (D.O.Kevin Keegan)- kroppaa on tullut parissa kuukaudessa hieman lisää ja kehäesiintyminen alkaa valjeta sille. Noora oli handlattaavaansa tyytyväinen ja upea PU4-sijoitus! Eppu (D.O.Elda Eleganza) on huippukunnossa,kuten kuvasta näkyy, ja se sai kunnian oli Rodun Paras Veteraani. Noora ja Vuokko tyttärineen hoitivat D.O.-edustuksen, Kirsi oli naapurihallissa opiskelemassa tanskandoggien syvintä olemusta.

 

15.3.08 Riika kv/int

Doctor´s Order His Majesty

"Hugo" kisasi Latvian maaperällä. Tuli valioluokan kolmanneksi jollain latvialaisella palkinnolla, josta ei vielä ole tarkkaa selvyyttä. :) . Joka tapauksessa cacib-jahti jatkuu muissa näytelmissä edelleen !

Hugo ainakin nauttii matkailusta ! Saamastani kuvamateriaalista päätellen ainakin hotelli oli kiva :)

 

23.2.08 Ylihärmä ryhmänäyttely tuomari Owe Germundsson, Ruotsi

Doctor´s Order Fearless Fellow AVO ERI1 PU3 sert (OPEN EX1 BM3 CAC)

"Masi" kisasi viimeksi ja ainoan edellisen kerran n.6 v sitten. Nyt se pääsi ihmettelemään näyttelytouhuja Ylihärmään, ja upeasti heti sertti ja PU3 ! Iloinen joskin hieman "mitä me täällä tehdään?" -esitys. Häntä ei lakannut heilumasta, ja Marikin muisti pitkän oman kisatauon jälkeen, mihin päin kehässä juostaan :)

 

8.2.08 Tallinna kv/int

Doctor´s Order His Majesty VAL ERI1 PU3 SERT EST MVA VARA-CACIB(EST CH , RES-CACIB)

"Hugo" kisasi Viron maaperällä, uusi valiotitteli lähti kotiinvietäväksi, ONNEA!

 

26.1.08 Turku kv/int , tuomari/judge Barry Day, Iso Britannia/Great Britain

Doctor´s Order His Majesty VAL ERI (CH EX)

"Hugo" kisasi Suomen mantereella.